Vakantiehuis Nijmegen

Een zeer ruime modern verbouwde boerderij die plaats biedt aan 12 tot 16 personen in totaal. De etages zijn apart te huur voor 6 tot 8 personen en beschikken over alle voorzieningen voor een aangenaam en luxe verblijf.

De boerderij is in 2015/2016 volledig gerenoveerd. Er zijn zeer hoogwaardige materialen toegepast en de afwerking is in modern-industriële stijl met veel staal en hout.

Dit gecombineerd met de landelijke ligging en een stijlvol en modern interieur maakt een verblijf in de boerderij een unieke ervaring!

Begane grond

In de ruime gang bevindt zich een toilet en bergruimte. Aan de linkerzijde van de gang, ziet u een ruime tweepersoons slaapkamer met luxe badkamer die aan twee kanten te betreden is. De badkamer is voorzien van bad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Aan de rechterzijde van de gang is de tweede tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer met douche.

Meer informatie over de begane grond

Eerste etage

Via de trap komt u op de eerste etage, waar u via de glazen pui een prachtig uitzicht heeft op de Waal. Door de voordeur gaat u via de gang naar de eerste slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. De aangrenzende ruime badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en wasmachine.

Meer informatie over de eerste etage

Omgeving

De woonboerderij is landelijk gelegen in de polder aan de dijk van Erlecom in het prachtige natuurgebied Gelderse Poort. Aan de achterzijde kijkt u uit over uitgestrekte weides en het heuvellandschap van Beek en Berg en Dal. Aan de voorzijde heeft u zicht op een fantastisch rivierenlandschap rondom de Waal. Ideaal voor unieke fiets- en wandeltochten.

Meer informatie over de omgeving

Contact & route

Erlecomsedam 84
6577 JE Erlecom

Telefoonnummer
+31 (0) 6 549 409 42

E-mailadres
reservering@vakantiehuis-nijmegen.nl