Header logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Culinair

Sub Page Listing Image

Culinaire ervaring Vakantiehuis Nijmegen

Vergaderen in Vakantiehuis Nijmegen? Of vrienden / familie weekend? En wil je lekker en gezond eten, maar geen zin om zelf alle boodschappen te doen, te koken en op te ruimen? Dan is catering Door het vuur dé oplossing. Wij verzorgen ook BBQ- en kookworkshops.

Van ontbijt tot luxe diner

Door het vuur catering verzorgt volledig verzorgde lunches, aangeklede borrels, dinerbuffetten of een gezond (vegan) ontbijt. Ook een diner bestaande uit meerdere gangen aan een prachtig gedekte tafel met bediening behoort tot de mogelijkheden. De specialiteit van Door het vuur is BBQ. Alle rubs en sauzen zijn huisgemaakt. Zelfs de mayonaise.

BBQ en kookworkshop

Ben je nog op zoek naar een gezellige groepsactiviteit ter plaatse? Dan is de BBQ kookworkshop van Door het vuur een gezellig idee. In overleg wordt er van te voren een menu samengesteld dat voldoet aan jullie wensen, zodat je gezellig samen een diner bereidt én ook leert over verschillende bereidingen op een kamado (gesloten BBQ). Denk bijvoorbeeld aan een Indonesisch buffet, zeebaars in zoutkorst of een groot stuk vlees.

Sub Page Listing Image

BBQ centraal

Eigenaresse Laetitia Bolmers is groot fan van bbq-en en in het bijzonder van de Green Egg. “Alle menu’s stel ik samen in overleg met de klant. Ook vegetarisch of vegan is geen probleem. Voor mij is een diner of lunch geslaagd wanneer alle gasten genieten van het heerlijke eten en van elkaars gezelschap.” Door het vuur laat de keuken weer brandschoon achter en de kundige bediening zorgt ervoor dat alle glazen gevuld blijven.
Hieronder staan een aantal uitgewerkte voorbeelden, maar we stellen ook graag een menu naar uw smaak samen.

Sub Page Listing Image

Buffet € 35,- pp

- Langzaam gestoofd Nederlands bio rundvlees gemarineerd in een kruidenmix van o.a. kaneel, korianderzaad, kardemom en vijgen en vijgen-pistache salsa.
- Pulled chicken van de Green Egg van drie biologische kippen.
- Gerookte zalm van de Green Egg.
- Gegrilde pompoen, met groene salade en chermoula-salsa.
- Frisse couscoussalade met ingrediënten uit het Midden-Oosten.
- Eenvoudige groene salade met komkommer en tomaatjes en een heerlijke Balsamicodressing.
- Koolsalade met groene paprika, bleekselderij en heerlijke worchesterdressing.

Sub Page Listing Image

Snelle hap & go

- Luxe hamburger broodje met pulled pork van de Green Egg (6 uur low & slow gegaard boven topkwaliteit houtskool) met huisgemaakte koolsalade en Door het vuur bbq-saus. € 10,-
- Overheerlijke vega falafalburger op luxe broodje met zelfgemaakte avocado crème en mozzarella. € 10,-

Sub Page Listing Image

Aangeklede borrel € 27,50 pp

Hapje 1: Stukje witvis van de bbq op een knapperige salade van zeekraal met citroenolie en een pecancrumble.
Hapje 2: Gegrilde black tiger garnaal omwikkeld met bacon met sinaasappel-mierikswortelglaze.
Hapje 3: Gegrilde bloemkool gemarineerd in olijfolie, citroen en honing in een dip van hummus met gegrilde zwarte sesamzaadjes.
Hapje 4: Aziatisch kipspiesje van kippendijen met dipsausje en gesnipperde lente-uitjes, koriander en rode peper.

Diner op maat

Hieronder staan een aantal gerechten die al eens bereid zijn. In principe wordt er na de telefonische intake een voorstel op maat gemaakt, waarbij rekening gehouden wordt met voorkeuren en mogelijke allergieën.

Sub Page Listing Image

Crostini:

- 1x vega: gerookte pompoen puree met geitenkaas
- 1x vlees: carpaccio met pijnboompitjes, Parmezaan, rucola en Harry’s bar saus
- 1x vega: trostomaat, basilicum, Burrata

Sub Page Listing Image

Voorgerechten

- Carpaccio van op de BBQ gerookte bietjes, geitenkaas (of feta als mensen hier niet van houden), gesuikerde amandelen, Balsamico azijn en fantastische olijfolie.
- Ceviche van roodbaars en gamba met mango en zoete aardappel in leche de tigre en groene kruiden olie. (In dit gerecht wordt ook koriander gebruikt wat er makkelijk naast gelegd kan worden, mocht iemand er niet van houden).
- Gegrilde black tiger garnalen omwikkeld met bacon met sinaasappel-mierikswortelglaze.

Kosten € 12,50 pp. 

Hoofdgerechten

- Langzaam gestoofd rundvlees gemarineerd in een kruidenmix van o.a. kaneel, korianderzaad, kardemom en vijgen en vijgen-pistache salsa.
- Gegrilde tamme eendenbout gemarineerd in kruiden van het Midden-Oosten geserveerd in eigen jus.
- Gegrilde kippendij met millefeuille (heel dun bladerdeeg) met dragonboter, pepersaus en gestoofde prei.

Kosten € 22,50 pp.

Dessert:

-Amandeltaartje met home-made lemoncurd en Italiaanse meringue en bolletje sorbetijs.
Kosten: € 12,50 pp

-Chocolade brownie met rood fruit, gesuikerde pecannoten en bolletje vanille-ijs.
€ 8,50 pp

Kaas van De Laak

5 Verschillende kazen van De Laak met druiven, toast, vijgenbrood

Kosten: € 10,- pp

Sub Page Listing Image

Speciale verzoeken:

- Oesters
- Kreeft (thermidor)
- Vongole met sherryboter en zeekraal
- Vitello Tonato
- Grote stukken vlees van de bbq, zoals bijvoorbeeld rib-eye.

Sub Page Listing Image

Wijnpairing

Desgewenst kunnen wij ook wijnpairing verzorgen. Door het vuur werkt samen met De Bruijn in wijnen

Informatie

*Alle prijzen zoals hierboven genoemd zijn een indicatie gebaseerd op een minimum aantal gasten.
Voor meer informatie check onze website of onze instagram pagina

Morgen Internet - Zorgeloos website